Uw wagenpark altijd verkoop- of verhuurklaar

Wanneer uw wagenpark wordt blootgesteld aan een hevige hagelbui of sneeuwstorm komt uw bedrijfszekerheid in gevaar

Voorkom hagelschade, bouw zekerheid

FruitSecurity beschermt al jaren auto`s tegen het weer!

Hagel kan enorme schade toebrengen aan je auto. Ruiten kunnen kapot gaan en de hagel kan enorme deuken veroorzaken. Het is niet voordelig om de schade te repareren, daarom heeft FruitSecurity Holland auto-overkappingen voor uw leasemaatschappij, autoverhuurbedrijf of dealerholding. U kunt alles goed geregeld hebben aan uw fleetmanagement maar als uw wagenpark wordt blootgesteld aan een hevige hagelbui of sneeuwbij komt u bedrijfszekerheid direct in gevaar. De waarde van uw wagenpark kan binnen een paar minuten al een stuk zijn afgenomen. Verzekeringen weten ook niet goed wat zij daaraan moeten doen en er ontstaat vaak getouwtrek over de polisvoorwaarden en eventuele schadevergoedingen. En dat terwijl uw klanten en relaties juist kwaliteit en een vlekkeloze service verwachten. 

 Het FruitSecurity team plaatst al jarenlang in het buitenland auto-overkappingen in allerlei opleveringen. In Nederland wordt het weer ook steeds extremer en onbetrouwbaarder. Daarom kiezen al veel leasemaatschappijen, atuoverhuurbedrijven en dealerholdingen ervoor om hun wagenpark GPS te laten inmeten en een op maat gemaakte offerte op te vragen.

De FruitSecurity auto-overkappingen beschermen niet alleen tegen hagel. Ook beschermt onze overkapping tegen regen, sneeuw en vervuiling. Vervuiling kan in allerlei maten, bijvoorbeeld vogelpoep. Uw autopoetsers hebben minder werk of u hoeft minder naar de wasstraat. U kunt op vele plekken in uw bedrijf kosten besparen met een auto-overkapping van FruitSecurity Holland.

Kijk, zo plukt uw branche de vruchten van alle ontwikkelingen en innovatie die is opgedaan bij de fruitteelt en boomkwekerij. In die branches worden al jarenlang overkappingen geplaatst ter bescherming van het vermogen van de teler of kweker. U kunt ten alle tijden een vrijblijvende, op maat gemaakte offerte opvragen bij ons.