Niets is zo onvoorstelbaar als het weer. Het gevoel dat wij in een nat land leven wordt vooral gevoed door de onvoorspelbaarheid van het Nederlandse klimaat. Wij kennen geen uitgesproken natte- of droge periodes en de kans op neerslag is op een zeer groot aantal dagen aanwezig. Het aantal dagen dat onze weermannen vrijwel kunnen garanderen dat het droog blijft lijkt wel op één hand te tellen.

Voor fruittelers geeft dit grote risico’s die vrijwel niet te verzekeren zijn. Ook niet met een brede weersverzekering. Fruit Security Holland maakt een einde aan deze onzekerheid en beschermt met professionele overkappingen uw oogst en vermogen. Met onze overkappingen bent u altijd voorbereid voor het geval er onverwacht noodweer overtrekt. Ook heeft FruitSecurity Holland automatische hagelnet systemen die op afstand te openen en te sluiten zijn.

Hagelschade is de nachtmerrie van iedere fruitteler. Niet alleen de oogst van een seizoen worden afgeschreven maar ook door het niet kunnen leveren kiezen kopers voor een ander partij. Fruit Security Holland zorgt voor de goede nachtrust. Niet alleen voorkomt u kostbare verzekeringen, u bent ook altijd voorbereid op de hagel!

Folders

.

.

.