Aluminium voor hoge licht opbrengst

De aluminium stok heeft een hoge licht opbrengst. Dit zal de kleuring van het fruit ten goede komen. In de tuinbouw wordt al jaren met aluminium stokken gewerkt.

BIj inlevering nog steeds geld waard?

Bij het inleveren van de stokken krijgt u een behoorlijk deel van de aanschafwaarde terug.

Aluminium is in vele legeringen (soorten) te krijgen. De legering die gebruikt wordt voor de GT-Stick zorgt voor een zeer sterke stok die ook flexibel is. Dit zorgt voor gebruiksgemak.

De aluminium stok heeft een hoge licht opbrengst. Dit komt de kleuring van het fruit ten goede. In de tuinbouw wordt al jaren met aluminium stokken gewerkt. Elke procent licht telt immers. Daarom heeft FruitSecurity Holland de GT-Stick geïnnoveerd. Nu kunnen ook de boomkwekerij en fruitteelt profiteren van aluminium stokken.

De GT Stick is 100% te recyclen. Op dit moment het enige product ter wereld wat 100% hergebruikt kan worden, aluminium behoudt zijn kracht. Dit zorgt voor een duurzame vervanging van de bamboe stok of van de stalen stok.

Na het gebuikt van de GT Stick is deze nog steeds geld waard, bij het inleveren van de stokken krijgt u een behoorlijk deel van de aanschafwaarde terug. Aluminium heeft een hoge restwaarde.

Specificaties:

  • Licht gewicht; 71 gram per meter. Makkelijk te transporteren.
  • Sterk materiaal; 36 kg wanneer 35 cm boven de draad gemonteerd.
  • Optimale licht opbrengst; dat komt de kleuring ten goede.
  • Makkelijk te verwerken
  • Met bijpassende bevestigingsmaterialen
  • 100 % recyclebaar
  • Hoge restwaarde

 

Bij de aluminium stok hebben wij ook bevestigingsmaterialen geïnnoveerd. De free clip is een handig clipje om de GT-Stick vast te maken aan de ondersteuningsdraden. Op de foto hieronder is de Free clip te zien.

Wilt u meer informatie over de aluminium stok? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden u vraag graag!