Vakkundige montagespecialisten, professioneel resultaat

Fruit Security Holland is dé Nederlandse specialist in opbouw van hagelnet- en folie-overkappingen. We beschikken over een team van montagespecialisten dat in Nederland maar ook daarbuiten complete systemen realiseert. Dankzij nauwkeurige voorbereiding en vakkundige montage leveren wij uw overkapping perfect op. Precies conform bouwtekening, stipt op tijd.

Belangrijk is de ruime ervaring die onze medewerkers hebben. Ze hebben in binnen- en buitenland vele overkappingen gerealiseerd onder de meest bijzondere omstandigheden. Die ervaring is voor u de garantie dat uw overkapping voldoet aan alle gestelde kwaliteitseisen.

Fruit Security Holland biedt drie opties voor de montage:

  • Volledige verzorging door onze montagespecialisten
  • Begeleiding van de montage: onze specialisten werken samen met uw mensen
  • Consultancy: onze consultants geven advies over montage

Fruit Security Holland Onderhoudsplan verlengt de levensduur

Een overkapping van Fruit Security Holland is een investering voor jaren. Daarom is het belangrijk om het systeem jaarlijks te onderhouden. Met het Fruit Security Holland Onderhoudsplan bent u verzekerd van periodiek onderhoud en verlengt u de levensduur van uw overkapping. Maar het belangrijkste: uw systeem functioneert vlekkeloos als er plotseling noodweer losbarst!

Basis van het Fruit Security Holland Onderhoudsplan is een jaarlijkse controle van uw systeem. Onze montagespecialist komt bij u op locatie en controleert uw gehele systeem. Zijn er onderdelen defect of is er bijvoorbeeld schade opgetreden, dan wordt dit gerepareerd. Dankzij het onderhoudsplan is en blijft uw overkapping in topconditie. Onze ervaring leert dat jaarlijks onderhoud de levensduur met 50% kan verlengen.

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor reparatie zoals:

  • Reparatie van netten en folie
  • Herstellen van aanrijschade
  • Vervangen van netten en folie
  • Afvoeren van materialen